etusivu taiteilija tiedot

MTT

Mantelitumaketarinat on kahden taiteilijahipsterin nettisarjakuva, josta et ole todennäköisesti koskaan kuullutkaan. Netin lisäksi sarjakuvia löytyy myös useamman albumin muodossa – toistaiseksi yhtenä kirjana ja kotikutoisina printteinä.

Myös värialbumi on kirjoitushetkellä työstössä! Tuleeko siitä upea? Se jääköön nähtäväksi. Työstäminen kuitenkin etenee omalla painollaan, ja sinuna en pidättelisi hengitystä asian suhteen. Sama homma oli ensimmäisen albumin kanssa. Hiljaa keskinkertaista tulee.

Sarjisten tekemisestä on tullut iso osa taiteellista työskentelyäni, ja olen mieltynyt kovasti tähän ilmaisuformaattiin. Sarjakuvia on hauskaa ja haastavaa toteuttaa. Mitä enemmän niitä onkaan väkertänyt, on huomannut olleensa kiinnostunut myös muiden tekeleistä – niitä on niin monenlaisia.

 

 

 

 

 

 

 

Sarjakuvissani ihmiset eivät aina näyttäydy mitenkään hirveän ylevässä valossa.

Katso sitä. Katso!

 

Vortexin pyörteissä -kirja

Kesällä 2022 Mantelitumaketarinat laajeni ensimmäisen kerran fyysiseen maailmaan. Mantelitumaketarinat: Vortexin pyörteissä -sarjakuvakirja näki päivänvalon!

Kovakantinen omakustanne sisältää 224 sivua valitsemiamme sarjakuvia, sekä seikkailuhenkisen scifitarinan manteleiden ja tumakkeiden edesottamuksista.

Mantelitumaketarinat: Vortexin pyörteissä oikeudet on sen tekijöillä, ja sen kannesta saa julkaista kuvia netissä.

-Jussi, Manteleiden piirtäjä

Vie minut blogiin!

   
Creative Commons -lisenssi