etusivu taiteilija tiedot

Sarjakuvablogi:

 

Ohjaussivu sarjakuvablogiin

Mantelitumaketarinat on sarjakuvablogi, jota ylläpidän puolisoni, Tiina Mäkitalon kanssa. Blogi on ollut pystyssä vuodesta 2018 alkaen, ja siitä lähtien olen sarjiksia tehnyt ja julkaissut. En laske tähän nyt mukaan pikkulapsena tekemiäni satunnaisia sarjakuvia. Kehitykseni sarjakuvien suhteen on hyvin nähtävissä blogin edetessä kohti uudempia päivityksiä. Ja se on hyvin dramaattista! Ainakin minun mielestäni, sillä odotan jostain syystä aina surkeaa suoritusta. Sitten yllätynkin aina positiivisesti. Uudestaan ja uudestaan. Aika hienoa!

 

 

 

 

 

 

Onneksi aika on mennyt eteenpäin, ja jotkut sarjakuvat ovat ideoiltaan jo vanhentuneita

Tekijällä on vahva tietämys kaupunkien moderneista alakulttuureista, mikä näkyy myös sarjakuvissa

 

Niin vieläkö oli jotain?

En voi haukkua tätä sarjakuvablogia, koska sitä tekee lisäkseni myös toinen ihminen. Miksi aina pitää haukkua juttuja? No – välillä on hyödyllistä haukkua omatekemiä juttuja, niin sitä ei voi tehdä kukaan muu. Silloin sanoja riskeeraa sen, että ilmaisee saman asian kahdesti. Sitä ei kukaan ihminen halua tehdä, koska jokainen tahtoo yleensä olla individuaali. Itsensä haukkuminen on myös hieno harrastus, joka ei meinaa päästää otteestaan.

Jotkut meistä pelkää susia ja toiset taas käärmeitä. Runoilija lausuu runoja työkseen, ja joku tyyppi tekee videoita nettiin missä hän syö ruokaa, ja arvostelee sitä. Meitä on täällä moneen pulkkaan. Jossain on pieni poika, joka leikkii leluilla. Jossain ei ole. Maailma on loputon aarreaitta sarjakuville. Tämä onkin Mantelitumaketarinoiden yksi ydinopetus: Joo.

-Jussi

Blogiin!

   
Creative Commons -lisenssi