.
Tiedot:
 
Pirjo Tillikka
 
Nainen, 58
Lantajärvi

-Taukotilat

-Passiiviset oppilaat

-70-luku

Opettaja Lantajärven AMK:ssa. Ammattilainen isolla a:lla.
Päivitykset:
 
Pirjo Tillikka  
Kuulkaa oppilaat: Netistä saa apua, jos sellaista tarvitsette. Hakukoneet. Etsikää niillä. Katsoin toissapäivänä niin siellä on tutoriaaleja yllinkyllin.
Pirjo Tillikka  
Huomisten aamutuntien luokka pitäisi näkyä DOMBLEssa viimeistään ylihuomenna aamupäivällä.
Pirjo Tillikka  
Kuka teistä tajuaa näiden videotykkien päälle?
Pirjo Tillikka  
Muistakaa kirjoittaa palautetta kurssista. Se on tärkeää! Tai voitte myös lähteä kotiin. Laitan valot kiinni ihan just nimittäin. Jäätte pimeään.
Pirjo Tillikka  
No niin! Nyt olisi sellainen toimeksianto; että teidän ryhmä suunnittelee minun ystävättären yritykselle uudet nettisivut ja logon.
Pirjo Tillikka  
Vaikka kävin oman koulutukseni 30 vuotta sitten, olen hyvin perillä nykyajasta. Täysin! Hengitän digitalismia.
Pirjo Tillikka  
Kirjoittakaa minulle kysymykset mihin alustaan teitä huvittaa. Minut tavoittaa niin monesta. Tällä hetkellä en tosin vastaa DOMBLEen.
Pirjo Tillikka  
Sähköpostiluukkuni oli taas aivan täynnä viestejä. Nyt saa riittää tämä! Lähettäkää yksi oppilas kerrallaan yksi viesti. Kirjoittakaa siihen kaikki teidän kysymykset. Sitten kun minulla on aikaa, vastaan siihen.
Pirjo Tillikka  
Älkää oppilaat jatkuvasti stressatko. Kyllä te tämän koulun pääsette läpi, kunhan läsnäolovelvollisuutenne täyttyy. Ei teidän liikoja tarvitse yrittää. Se on kaikille helpompaa.
Pirjo Tillikka  
Pieni vinkki: Jos olisin teidän asemassanne, ottaisin kyllä kaiken hyödyn irti terveys- ja mielenterveyspalveluista. Saatte ne ilmaiseksi. Ei viitsittäisi sitten luokassa murjottaa ja väitellä vastaan.
Pirjo Tillikka  
Sitten kun olette työelämässä niin ei teitäkään jatkuvasti häiritä sähköposteilla.
Pirjo Tillikka  
Tiedän että valmistutte suoraan työttömiksi, mutta ei teidän sitä tarvitse minulle sanoa. Olen täällä koska olen ammattimainen. Olkaa tekin!
Pirjo Tillikka  
Mahtavaa kun oppilaat käyttäytyy niin hyvin ja kunnioittavasti minua kohtaan. Varsinkin sen jälkeen kun muistutan heitä, että minulla on valta hylätä heidät kurssiltani.
Pirjo Tillikka  
Kuulin että eräs oppilas oli sanonut minua heidän taukotilassaan pikkusieluiseksi. Katsotaan pääseekö hän sittenkään kurssiani läpi...
Pirjo Tillikka  
Sarjakuvat eivät ole taidetta, kultapieni.
Pirjo Tillikka  
Vaikka tämä on verkkotaidekurssi, niin oppilaat eivät tee silloin omia nettisivuja! Niitä sivuja tehdään minun yrittäjäkavereilleni kuten sanoin.
KOMMENTIT:
 
Veikko Vähäkanki  
Te opettajat teette tärkeää työtä. Voisitteko järjestää kursseja myös yrittämisestä?
Pirjo Tillikka  
Ei hätää. Joka kolmas kurssimme on yrittäjyyteen liittyvä.
Jere Lindorff  
Mä kävin Lantajärvellä liiketaloutta puol vuotta. Hyvä koulu! Ei vaan ollu mun juttu toi opiskeluhomma.