.
Tiedot:
 
Jyri Sipuliaho
 
Mies, 43
Kruununiemi

-Äänestäjät

-Esiintyminen

-Osinkojen sijoittaminen

Vähemmän vapautta, enemmän tuottavuutta! Noustaan suosta yhdessä ja kääritään hihat.
Päivitykset:
 
Jyri Sipuliaho  
Ymmärrän kyllä että sulla on rankkaa kun sut just irtisanottiin. Kuitenkin voisi vähän edes hymyillä. Pieni hymy tekee yllättävän paljon itselle, sekä muille. Happy smile!
Jyri Sipuliaho  
Hei, kyllä me poliitikotkin ollaan ihan normaaleja ihmisiä. Mekin otamme itsestämme paidattomia kuvia nettiin niin kuin kaikki muutkin. For real!
Jyri Sipuliaho  
Näin todella pelottavaa inflaatiopainajaista pari yötä sitten. Uncool. Osakkeetkaan ei tuo lohtua nyt mulle. Mun oli pakko tilata aitoja, käsinkosketeltavia tuotteita verkkokaupoista.
Jyri Sipuliaho  
Nyt on autotalli hieman täynnä pakettia sun toista. Mut siis hetkonen! Voisivatko kehitysvammaiset järjestellä mulle nämä? Tunteeko kukaan? Mielekästä puuhastelua olisi tiedossa.
Jyri Sipuliaho  
Kaikki ovat niin kateellisia minulle ulkonäöstäni, varallisuudestani ja yleisestä täydellisyydestäni. Ihmiset ovat hirvittävän pikkumaisia! People are bullies.
Jyri Sipuliaho  
Voisin jälleen kilpailuttaa vaimoni.
Jyri Sipuliaho  
Nuoret on yrityksille tosi mahtava voimavara. Niiden uuden ja raikkaan näkökulman voi imeä helposti puolessa vuodessa ja sit toivottaa hyvää jatkoa. Saavat arvokasta työkokemusta palkaksi. Win-win!
Jyri Sipuliaho  
Politiikka on ollut täydellinen jatke mun urakehitykselle. En ole aikaisemmin voinut tuoda mun magneettista persoonaa näin paljon esiin!
Jyri Sipuliaho  
Markkinafilosofioita voi tosi mahtavasti soveltaa kaikkiin elämän osa-alueisiin. Taloustiede on aito tieteen ala, aivan kuten fysiikka ja kemia! Science lover.
Jyri Sipuliaho  
Lapseni oli kiusannut muita oppilaita koulussa. Mahtavaa että Fauna-Eric on kilpailukykyinen. Keep it up!
Jyri Sipuliaho  
Laskin että mä työllistän suoraan ja epäsuoraan lähestulkoon viisisataa ihmistä. Viisisataa! Incredible 500! Monta yritystä sä oot perustanu ja montaa ihmistä sä elätät? Founder and a provider!
Jyri Sipuliaho  
Tottakai ihmisarvoni on, näin yrittäjänä, muita suurempi. Vanhempani sanoivat joskus, että olen muita lapsia parempi. Se vahvisti itsetuntoani ja empatiakykyäni.
Jyri Sipuliaho  
Kerran eräs lapsi koulussa sanoi, että olen täynnä itseäni. Onneksi vanhempani hankkivat hänelle lähestymiskiellon. Tapaus jätti traumoja, rohkenen näin aikuisena myöntämään.
Jyri Sipuliaho  
Minua ei kutsuttu eräille cocktail-kutsuille. Tämä maa on todella nurkkakuntainen. Such bummer.
Jyri Sipuliaho  
Puhun jatkuvasti medialle työn tärkeydestä, mutta en ole sellaista itse koskaan tehnyt. Koska olen erittäin fiksu, laitan muut tekemään ne. Se on se mun duuni!
KOMMENTIT:
 
Herbmaster  
Aijai Jyri. Kakki tänne heti. Ottaisit vähän iisimmin! Ei ole rahasta tää universumi tehty. Just blazing it.
Marketta  
Sipuliaho äänestin sua. Tarvitsemme enemmän optimismia ja työtä, että pärjäämme nykyajan hektisessä, globaalissa maailmassa.
Boris  
Sjipuliaho äänestä luotettava mies!
Destruktorr  
Eliitin on syytä pelätä ulkona käydessä. Saatan survasta puukon sun mustaan sydämmeeen!
Nettikytät  
Sinun kannattaa varoa myös, Destruktorr. Käyn tekemässä kyttätyön lisäksi tilauksesta mukilointikeikkoja.
Dominic Payne  
Kotikonnuillani teidän rosvokoplaanne olisi halveksittu. Ette olisi olleet tervetulleita linnanne ulkopuolelle ilman saattuetta. Ryöstätte köyhimmiltä. Alhaista. Te ette ole oikeita poliitikkoja.