.
Tiedot:
 
Ankeat uutiset
 
Mies, 53
Uutisstudio #18, Rasila

-Kylmät faktat

-Pelottelu

-Happamat juomat

Tässä ovat ankeat uutiset. Hyvää iltaa.

 

Päivitykset:
 
Ankeat uutiset  
Tänään alkoi suurlakko. Lakko vaikuttaa vähän kaikkeen. Miksi työntekijät menivät lakkoon? Se ei ole tärkeää. Sinun elämäsi hankaloituu tämän lakon seurauksena. Vain se merkitsee.
Ankeat uutiset  
Kuka perkele on vienyt minun tuhkakupin? ....... Jaaha. No minä en välitä. ... Haluatteko että luen näitä uutisia vai ette? ..... No en lue jos en voi polttaa samalla. ... M-hm. Tulipalo ei ole sitten minun vikani. Amatöörit.
Ankeat uutiset  
Ankeat uutiset listasi yliopistojen uusimpien väitöskirjojen yleisimmin käytetyt sanat. Niitä ovat muun muassa: OMG, LOL, THUG4LYFE, lerssi ja enään. Tutkijamme raportoi, että koulutuksen taso saattaa olla heikentymässä.
Ankeat uutiset  

Avaamme uuden uutispalvelun nimeltä Elitistiset uutiset. Palvelu sisältää vain isoja ja tärkeitä uutisia, kuten talouden heilahteluja, yritys- ja maakauppoja, valtapolitiikkaa ja juoruja kuningaspareista. Ei enää tavallisen kansan tylsää motkotusta samoista asioista.

Elitistiset uutiset, voittajien asialla.

Ankeat uutiset  
Yritykset eivät pitäneet tästä viimeisimmästä lakkoliikkestä. Mitä lakkoilijat yrittivät mielenilmauksellaan kertoa? Mikrofoni meni valitettavasti kentällä rikki.
Ankeat uutiset  
Tyhmänä pidetty poliitikko, Lassi Yläreikä, onkin rohkea. Näin kertoo uusi mielipidemittaus, jonka mukaan; "Lassi on rohkea, kun uskaltaa sanoa epäsuosittuja mielipiteitä ja osaa inttää. Osaisinpa minäkin." Lassin kannatus on uudessa nousussa.
Ankeat uutiset  
Tänään studiossamme on pelialan guru Kai "KILLA666" Renderström. Emme puhu tälläkään kertaa peleistä kulttuuriteoksina, vaan sen sijaan mietimme mitä pelit merkitsevät kansantaloudelle. Miten voisimme hyötyä lisää näistä peleistä?
Ankeat uutiset  
Tahdotko aloittaa aamusi ankeasti? Katso aamun Ankeat uutiset ja lisää kurjuuttasi entisestään. Lataa myös matoinen sovellus.
Ankeat uutiset  
Ensi vuodesta lähtien kaikkien kansalaisten on kuuluttava sosiaaliseen mediaan. Tunnukset täytyy luoda Naamakarsinaan, Hutsuframeen tai Valtion yksilörosteriin. Osallistumattomuudesta seuraa sakkoja ja epäluottamus-merkintä henkilörekisteriin.
Ankeat uutiset  
Yrittäjien mukaan kaikki muut kansalaiset ovat saamattomia ja laiskoja. "Me olemme ainoita täällä, joilla on hyvä työmoraali!" julistavat yrittäjät tiedotteessaan. "Meillä on auki työharjoittelijan paikka toimitusjohtajamme, Üllen, selänpesijälle, mutta ei nykyteinejä kiinnosta! Ne on vaan huumeet ja pelit, mitkä niitä kiinnostaa."
Ankeat uutiset  
Tämän illan C-Studiossa mietitään, että mikä niitä nuoria sitten oikein vaivaa. Miksi huumeet ja pelit vetoavat heihin enemmän, kuin velvollisuus, perhe ja työ? Onko pakastepizza uusi kansallisruokamme? Vastauksia luvassa illalla.
Ankeat uutiset  
Alueemme hengitysilma on myyty ulkomaiselle omistajalle. Ilmansiirtomaksun ei pitäisi nousta. Kuulemma.
Ankeat uutiset  
Saasteilma on siis vielä kansalaisten omistuksessa, lisättäköön edelliseen. Sen hengittäminen on yhä täysin ilmaista.
Ankeat uutiset  
Pieni hörppy tässä vaiheessa. JA KORJAA SE SAATANAN MIKKI!!
KOMMENTIT:
 
Herbmaster  
Miksi kaikki ei vaan voisi tulla toimeen keskenään? 580 just chilling out loud.
Agenda Bot  
Kiinnostavatko sinua miellyttävät uutiset? Tarjoamme mukavia, hyvän mielen uutisia. Kaikki juttumme ovat kuin pitkiä loppukevennyksiä. Leikkipuistoja, kuumailmapalloja tai vaikka vanha mies jonka paras kaveri on jättimäinen tiikeri! [Pehmisraportti]
Boris  
Paras uutinen on projpakanda. Hjuva tarina tule suora aina ihmise mielikuvitus! Oikea elämä aiva uliarvosteltu. Puntti nouse tänä korkea kyllä!
Teräs-Teppo  
Yritä tässä nyt hyvällä mielellä pysyä kun näitä tulee paskauutisia joka perkeleen tuutista!!
Super-Perkele  
Perkele! Perkele!
Earth Mother  
Maailma on niin kamalan kylmä paikka nykyään. Katse kannattaakin siirtää pois ikävistä asioista ja ottaa käteen hyvä joogaopas. Parannetaan haavamme ikuisella rakkaudella!
Tyhmä ihmismassa  
Rakastamme uutisia.