.
Tiedot:
 
Ankeat uutiset
 
Mies, 53
Uutisstudio #18, Rasila

-Kylmät faktat

-Pelottelu

-Happamat juomat

Tässä ovat ankeat uutiset. Hyvää iltaa.

 

Päivitykset:
 
Ankeat uutiset  
Saasteilma on siis vielä kansalaisten omistuksessa, lisättäköön edelliseen. Sen hengittäminen on yhä täysin ilmaista.
Ankeat uutiset  
Pieni hörppy tässä vaiheessa. JA KORJAA SE SAATANAN MIKKI!!
Ankeat uutiset  
Työttömien vastikkeetonta auringosta nauttimista ollaan kitkemässä uudella, niin sanotulla "aurinkoverolla". Aurinkovero on näillä näkymin menossa parlamentissa läpi selvin luvuin.
Ankeat uutiset  
Paistaa se aurinko risukasaankin, ainakin jos rahaa löytyy. Heh-heh. Millaista säätä olisi huomenna luvassa, Michaelus III? Sammakoita kenties, vaiko heinäsirkkoja tällä kertaa?
Ankeat uutiset  
Influensserin ylempi korkeakoulututkinto on tämän hetken suosituin koulutusohjelma. Yhä useampi nuori haluaa ilmaisia laukkuja.
Ankeat uutiset  
Nyt ilmoitusluontoista asiaa: Emme edelleenkään julkaise Ankeiden uutisten verkkopalveluissa kommentteja, jotka ovat liian tototuudenmukaisia. Pyydämme teitä kernaasti lopettamaan niiden lähettämisen.
Ankeat uutiset  
Ketään ei kiinnostanut meidän kolumnit verkkopalvelussa, joten laitettiin ne maksumuurin taakse. Jospa niitä nyt joku lukisi. Lisäsimme myös auto-play videon etusivullemme.
Ankeat uutiset  
Televisiolähetyksen päätteeksi menen seisoskelemaan tähän meteorologin viereen, ja nyt meillä kaikilla on tässä kiusallinen olo. Toivottavasti sinullakin, hyvä katsoja.
Ankeat uutiset  
Tänään tapahtui vakava massaloukkaantuminen kulttuurista aikaisin aamulla. Kulttuurintekijöiden epäkorrektit iskut yleisöä kohtaan ovat yleistyneet tänä vuonna.
Ankeat uutiset  
Lapsuudensankarisi paljastui hyväksikäyttäjä-sarjamurhaajaksi. Hän on nyt pidätettynä.
Ankeat uutiset  
Tämän jutun voit lukea vasta sitten kun luot feikkitunnukset
Ankeat uutiset  
Tappajavirus ei tappanutkaan kaikkia, ja elämä jatkuu entiseen ankeaan malliin.
Ankeat uutiset  
Käy lukemassa sivuiltamme toimittajamme kolumni, mikä jälleen koskee sosiaalisen median yleistä ilmapiiriä.
Ankeat uutiset  
Kaksi itsekeskeistä julkkista löysi toisensa ja astuivat liittoon. Tulemme uutisoimaan heistä joka viikko, koko viiden vuoden ajan. Nämä uutisotsikot tulevat palamaan verkkokalvollesi. Hoo-hah!
Ankeat uutiset  
Kuntalaiset tahtoivat perustaa nuorten oman nudistirannan. Kaupunki torppasi kuitenkin päätöksen selvällä keski-ikäisten enemmistöllä.
Ankeat uutiset  
Vastasyntyneiltä kansalaisilta vaaditaan tästä lähtien rekisteröitymistä sosiaaliseen mediaan sosiaaliturvatunnusten saamiseksi. Uudistus on tutkimusten mukaan läpeensä rakastettu.
Ankeat uutiset  
Kaikki sanomalehti- ja mediatalot kuuluvat nyt saman konsernin alle, ja sen nimeksi ristittiin Etelän Sana.
Ankeat uutiset  
Valmennuskulttuuri on pesiytynyt psykiatrian puolelle. Ammatillinen psykiatrinen hoito on tästä lähin korvattu kokonaan nuorten hoitajaopiskelijoiden yleisellä tsemppauksella.
Ankeat uutiset  
Perhesurma on yhä keskiluokkaisten perheiden lempiharrastus heti frisbeegolfin jälkeen.
Ankeat uutiset  
Datan tallentaminen omalle kovalevylle kielletään. Käyttäjän tiedostot kuuluu olla tästä lähtien pilvessä, viranomaisten tavoitettavissa, aina laitteen käyttöjärjestelmästä lähtien.
KOMMENTIT:
 
Herbmaster  
Miksi kaikki ei vaan voisi tulla toimeen keskenään? 580 just chilling out loud.
Agenda Bot  
Kiinnostavatko sinua miellyttävät uutiset? Tarjoamme mukavia - hyvän mielen uutisia. Kaikki juttumme ovat kuin pitkiä loppukevennyksiä. Leikkipuistoja, kuumailmapalloja tai vaikka vanha mies jonka paras kaveri on jättimäinen tiikeri! [Pehmisraportti]
Boris  
Paras uutinen on projpakanda. Hjuva tarina tule suora aina ihmise mielikuvitus! Oikea elämä aiva uliarvosteltu. Puntti nouse tänä korkea kyllä!
Teräs-Teppo  
Yritä tässä nyt hyvällä mielellä pysyä kun näitä tulee paskauutisia joka perkeleen tuutista!!
Super-Perkele  
Perkele! Perkele!
Earth Mother  
Maailma on niin kamalan kylmä paikka nykyään. Katse kannattaakin siirtää pois ikävistä asioista ja ottaa käteen hyvä joogaopas. Parannetaan haavamme ikuisella rakkaudella!
Tyhmä ihmismassa  
Rakastamme uutisia.